Historien om

Hvad er historien om Overgaard Wood, og hvor skal den bringe os hen i fremtiden. Vi udvikler løbende fremadrettet og har historie med os bagudrettet. 

Vi starter tilbage i

Virksomheden blev grundlagt i 2008 under navnet LOK-lister af Helle og Leon. I 2016 bliver Frederik en del af virksomheden, og virksomheden skifter navn til Overgaard Wood. Og 1. januar 2022 omdannes virksomheden til et ApS.

Overgaard Wood ApS drives i dag som et kombineret savværk, tørreri og snedkeri.

Virksomheden har i de indledende år, fra 2017-2020, gabt over flere grene af træbranchen. Fra “rå-træ” til færdigt møbel/produkt – primært til slutkundemarkedet. 

 

Det omfattede bl.a. forskellige møbel-komponenter, plankeborde, indretningsartikler.

 

Vi er nu

Fra 2021 og fremadrettet

har vores virksomhed taget en strategisk beslutning om at fokusere primært på snedkeriproduktion og produktudvikling. Med en dyb forståelse for bæredygtighed, lægger vi særlig vægt på genbrugstræ, samtidig med at vi retter vores opmærksomhed mod det professionelle marked – specifikt B2B-segmentet.

Ved at kombinere vores passion for håndværk med en skarp forretningsindsigt, stræber vi efter at skabe unikke og bæredygtige løsninger, der imødekommer behovene i det moderne erhvervsliv.

Vi er engagerede i at opbygge langvarige relationer med vores erhvervskunder og ser frem til at bidrage til deres succes gennem vores specialiserede produkter og tjenester.

Vi har også salg til private, via de mange muligheder som digitaliseringen giver.